Leven zonder zorgen

Steeds goed omringd, dag en nacht!

Altijd goed omringd

Jouw thuis als veilige haven.

Je thuis als een veilige haven...

In Villa Amphora sta je er nooit alleen voor. Naast het permanentiesysteem voor noodoproepen kan je rekenen op een full-service zorgaanbod. 

Iedereen is anders en ook zorgnoden verschillen. Daarom stellen we het zorgpakket helemaal af op jouw wensen en noden. Professionele verzorging, thuisverpleging, huishoudelijke hulp, maaltijden,…wij garanderen dat je met de beste zorgen omringd wordt!

De woonassistente begeleidt je naar de juiste diensten en staat je bij met raad en daad. Zonder dat je op vrijheid moet inboeten ben je altijd verzekerd van de beste zorgen waar en wanneer dat nodig is!


Woonassistente Lore is het eerste aanspreekpunt voor al jouw vragen. Ze helpt je op weg om de nodige thuiszorg te organiseren (poetshulp, maaltijden, verpleging...) en ook voor administratieve ondersteuning of praktische info kan je bij haar terecht.

Lore leidt je ook rond bij een eerste kennismaking en geeft je een warm welkom als je in Villa Amphora komt wonen. 


Contacteer Lore

Samenwerking maakt sterk

Heb je occasioneel of op regelmatige basis verpleegkundige hulp nodig, dan staat het gemotiveerd en professioneel team van de groepspraktijk Cooreman 7/7 voor je klaar.

Wij hebben een nauwe samenwerking met deze gespecialiseerde thuisverplegingsdienst zodat elke bewoner op hen beroep kan doen als dit nodig is. Vanzelfsprekend zonder enige verplichting. 


Veiligheid boven alles!

Het noodoproepsysteem laat toe dat je als bewoner in een noodsituatie meteen contact kan leggen met een hulpverlener zonder gebruik te maken van een telefoon.

Bij het indrukken van de noodknop wordt er meteen een spreek-/luisterverbinding gemaakt en kan heel snel hulp geboden worden. Alle woningen in Villa Amphora beschikken over zo'n systeem.


2F8A9755

Een prachtig appartement en goeie vrienden dichtbij!

Voor mij is elke dag in Villa Amphora een feest! Ik ben nog vrij goed te been en plan mijn dag in zoals ik dat wil. Met een babbeltje, een wandeling, een lekkere maaltijd of simpelweg even genieten op mijn terras...

Ondersteuning van A tot Z

De assistentiewoningen van Villa Amphora worden uitgebaat door Amphora vzw, dat synoniem staat voor een jarenlange ervaring en deskundigheid inzake ouderenzorg.

Je kan altijd op de diensten van het woonzorgcentrum Amphora rekenen als dat nodig is. Ook bij acute zorgvragen zorgen we tijdelijk of voor een langere termijn voor opvang in kortverblijf, crisisopvang of verblijf in het woonzorgcentrum zelf.


Website Amphora Wingene

Aanwezigheid conciërge

Door de aanwezigheid van onze conciërge, die hier inwoont, wordt er een zeer ontspannen en veilige sfeer gecreëerd. 


Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek!