Het goeie leven

Genieten van elke dag

In goed gezelschap

Alle tijd om te ont-moeten

Echt thuiskomen...

Doen en laten wat je wil!

Familiale gezelligheid in hartje Wingene!


Je vindt Villa Amphora in het bruisende centrum  van Wingene. Alles wat je nodig hebt ligt op wandelafstand: de bakker, de slager, de supermarkt, de gemeentelijke diensten, de bibliotheek,... Het recent vernieuwd sportpark is dé plaats bij uitstek voor een wandeling of om even te verpozen aan de vijver.

Ook in de Villa zelf is er altijd leven in de brouwerij. De prachtige tuin, de gezellige zitruimte en de lichtrijke cafetaria nodigen uit tot ontmoeting of om even tot rust te komen bij een goed boek. Alle keuzes liggen in jouw handen!

Groene oase van rust

De recent aangelegde tuin heeft aansluitend een groot terras dat zich uitstrekt over de volle lengte van het gebouw. De buitenruimte is volledig rolstoeltoegankelijk en nodigt uit tot ontspanning. Op mooie dagen geniet je hier van een deugddoende koffie of een fris pintje. 


Eten en drinken

In ons restaurant en cafetaria kan je terecht voor een heerlijke maaltijd of een drankje tussendoor. Alleen of in gezelschap van vrienden of familie geniet je er van spijs en drank en het prachtige uitzicht op de tuin.

Ook 's avonds kan je genieten van een collectief avondmaal. Onze collega's van Familiehulp creëren gezelligheid en zorgen voor extra ondersteuning indien dit nodig is. 

Als je dit wenst, wordt het ontbijt op het appartement zelf gebracht.


Altijd leven in de brouwerij

Geen dag zonder dat er iets te beleven valt in Villa Amphora!

We zorgen voor een gevarieerde mix aan activiteiten met voor elk wat wils. Niemand is tot iets verplicht, jij kiest aan welke activiteiten je wil deelnemen, wanneer het jou past.

Daarnaast zorgt de aanwezigheid van onze enthousiaste vrijwilligers ervoor dat elke dag een boeiende en aangename touch krijgt!


Mobiel binnen en buiten Villa Amphora

Dat af en toe bewegen cruciaal is voor je fysiek en mentaal welbevinden staat buiten twijfel. We moedigen dan ook alle fysieke activiteit aan. Van het inschakelen van een kinesist tot het stimuleren van dagelijkse beweging naar ieders mogelijkheden.

Is de verplaatsing toch te ver, dan zorgen we graag voor een busje met lift om je op je bestemming te brengen. Zo wordt een wandeling in het nabijgelegen sportpark toch haalbaar.


Aarzel niet om eens langs te komen! Een bezoek is geheel vrijblijvend.