Moderne, stijlvolle appartementen

Wonen in alle comfort

Lichtrijke luxe in centrum Wingene

Instapklare woningen, perfect gelegen

Je eigen stek in centrum Wingene!


Villa Amphora, gelegen in de Pastoor Termotestraat in Wingene, telt 40 individuele, erkende assistentiewoningen. De woningen zijn ondergebracht in drie nieuwbouw-vleugels die één geheel vormen met het statige en volledig gerenoveerde herenhuis in het midden. 

Elke woning beschikt over één of twee slaapkamers, een moderne uitgeruste keuken, een badkamer met aangepaste inloopdouche, bergingsmogelijkheden en een ruim terras. Bovendien is elke woning voorzien van een permanentiesysteem voor noodoproepen en een spreek-/luisterverbinding. 

We combineren het respect voor de privacy en autonomie van elke resident met een aangepaste infrastructuur die zowel binnen als buiten uitnodigt tot ontmoetingen en een huiselijke gezelligheid uitstraalt.

Wonen in alle comfort

  • Uitgeruste keuken met uitgebreid assortiment toestellen 
  • Badkamer met aangepaste inloopdouche, toilet met armsteunen, afsluitbaar met schuifdeuren
  • Open leefruimte met CV, aansluiting voor tv-internet-telefoon
  • Ruim leefterras 
  • Berging / technische ruimte
  • Permanentiesysteem voor noodoproepen 
  • Spreek-/luisterverbinding 
  • Inrichting volgens eigen smaak

Vier typeflats, voor elk wat wils!

We hebben vier types van assistentiewoningen die verschillen in grootte en inrichting. Bekijk hier de diverse plattegronden.

App Type1

Typeflat 1

ca. 58m2 
1 slaapkamer 

Bekijk plattegrond in detail
App Type2

Typeflat 2

ca. 70m2
met aparte inkom
1 slaapkamer

Bekijk plattegrond in detail
App Type3

Typeflat 3

ca. 78m2
2 slaapkamers of 1 slaapkamer met hobbyruimte

Bekijk plattegrond in detail
App Type4

Typeflat 4

ca. 84m2
2 slaapkamers
extra grote leefruimte

Bekijk plattegrond in detail

Prijzen en mogelijkheden

Er zijn vier types van assistentiewoningen die verschillen in grootte en ligging. De oppervlakte van de appartementen varieert van 58m² tot 84m². Sommige woningen hebben 1 slaapkamer, andere hebben er 2.

De huurprijzen voor een assistentiewoning in Villa Amphora liggen tussen 47 en 62 euro per dag.

In deze prijs zitten de noodoproepen 24/7, familiale en brandverzekering, aanwezigheid van de conciërge het activiteitenaanbod en omkadering door de woonassistente inbegrepen. 

Water, energie, maaltijden, tv/internet/telefonie en thuiszorgdiensten zijn exclusief. 


Wist je trouwens dat...

 

...Villa Amphora beschikt over een ruime ondergrondse parkeergarage?
Hier kan je als bewoner een vaste plaats huren. De woonassistente vertelt je graag meer over de mogelijkheden en tarieven.


Professionele en praktische omkadering

Onze eigen technische dienst staat in voor het onderhoud en de herstellingen van de gemeenschappelijke delen en de groene binnentuin.

Ook voor je eigen (kleine) klussen kan je op de karweidienst van onze samenwerkende partner Familiehulp beroep doen, net zoals de vertrouwde gezinshulp. 


Proefwonen in Villa Amphora

Probeer het uit en beslis nadien!

Als veilig thuis wonen niet meer lukt, is het vaak nodig om snel keuzes te maken. Echter, van de ene op de andere dag beslissen om te verhuizen is niet evident.

Daarom bieden we met het proefwonen de mogelijkheid om tijdelijk in een van onze appartementen te verblijven. Je kan zelf ondervinden hoe het is om in een assistentiewoning te wonen.

Daarnaast kan het een ideale tussenstap zijn om na een ziekenhuisopname hier verder te revalideren. Dit verlaagd de drempel om terug naar huis te gaan.

Gedurende 1 tot 2 maand verblijf je in onze instapklare flat en leer je het leven in Villa Amphora van binnenuit kennen. Na deze "proefperiode" beslis je of je definitief in Villa Amphora wenst te wonen of kijken we samen uit naar een andere oplossing

Geen snel-snelle beslissing, geen opgelegde verplichting, maar een doordachte keuze hoe jij je toekomstige woon- en leefplek ziet!


Kom gerust eens langs voor meer info en een vrijblijvend bezoek!